Меню

Soliday M

Голямото ръчно управляемо слънцезащитно платно за отличниците в яхтинга

ИСТИНСКА КЛАСА

SOLIDAY - M никога не остава незабелязана, заради ефирната си структура и забележителния размер на платното- до 65 кв.м., които се управляват ръчно.

СЯНКАТА Е ИЗКУСТВО

Проектирането на сянката е изключителен приуритет на SOLIDAY- съвкупност от нестандартен дизайн, иновативни технологии и безкомпромисно качество

ПРОЕКТИРАНЕ И МОНТАЖ

Благодарение на специализирания софтуер на SOLIDAY, ние можем успешно да ви консултираме в избора на най-подходящата за вас структура и да предложим 3D визуализация.

Soliday M - в действие

Изборът на тази слънцезащитна система се основава на страстта към ръчноупавляемите платна. Тази вдъхновяваща структура, може да покрие площ до 65 кв.м. с възможност за дължина на вала до изумителните 13м. При все това ръчното управление на платното е не само лесно, но и изключително приятно. Контролът е в лебедката, въжетата и двете ви ръце.

Платното за защита от слънце Soliday-М е по-големия брат на компактния SOLIDAY - A и подобно на него може да бъде проектирано и изпълнено в различни форми, съобразени със спецификата на сградата- ситуация, архитектура, дизайн. Благодарение на патентованата система на SOLIDAY за опъване на платната, те могат да бъдат безупречно изпънати или свободни от напрежение. Обратното им навиване около вала е разбира се ръчно, без това да предизвика появата на гънки по платното.

Тази изключителна структура позволява ръчно индивидуално регулиране на височината, възможност за избор на формата на платното - триъгилно слънцезащитно платно или четириъгълно такова, избор на мачта от анодизиран алуминий или благородна стомана и избор на платна Austrosail PES или Austronet 940

Основни елементи

image description

ТОТАЛЕН РЪЧЕН КОНТРОЛ

Обичате големите яхтени платна и шума на вятъра в тях? Да управлявате движението на платното е вашата страст? Soliday-М е естествения избор на ценителите на яхтинга заради мащаба на структурата и уникалната си технология, взаимствана от яхтената индустрия.

ИЗКУСТВОТО ДА СЪЗДАВАШ СЯНКА

Нестандартните решения и иновативните технологии са най-яркото предимство на SOLIDAY. Сянката е необходимост, но тя може да бъде и изкуство, когато необятните възможности на Soliday бъдат атрактивно адаптирани към контура на сградата. Целта ни е „тентата“ да бъде в пълна хармония с архитектурата и обкръжаващата среда. А когато и цветът на тентата е умело подбран, тогава впечатляващия резултат е неизбежен.

Можете ли да се сетите за по-функционално и атрактивно решение за засенчване?

image description
image description

ИЗТЪНЧЕНОСТ И НА НАЙ-СЕМПЛАТА ФАСАДА

Стандартната изчистена фасада тип „Западна Европа“- семпла визия и ненатрапчива архитектура.

Как ли би изглеждала без характерния дизайн на Soliday и атрактивните му възможности на закрепване?

ТОВА Е БЪДЕЩЕТО

Лека, елегантна и еднакво адаптивна към покривна тераса, пространство около басейн, веранда, тераса в задния двор, а също и към пясъчника, където си играят защитени от слънцето децата ни.

image description
image description

"Модерна" сянка

Диагонално разположеният вал е гъвкав, много тънък и лек, което допълнително подчертава елегантността и функционалността му. В конкретния проект това му качество е използвано за да изнесе една от мачтите встрани и по този начин да придаде на тентата нестандартна впечатляваща форма.

Изпратете ни запитване